Műanyag nyílászárók

AblakBazár

Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, Deceuninck (Inoutic), és GEALAN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz.

Vállaljuk REHAU, Deceuninck (Inoutic) és GEALAN műanyag ablak és ajtó (bejárati-, beltéri- és erkélyajtó) készítését egyedi méretben, igény szerint szakszerű beépítéssel, az elavult műanyag nyílászárók cseréjével.

Az Ablak Bazár által forgalmazott műanyag ablakok és ajtók funkcionalitásukat és minőségüket illetően minden tekintetben megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak. Műanyag nyílászáró termékeink:

  • magas minőségű alapanyagokból készülnek
  • hosszú élettartamúak
  • esztétikus megjelenésűek
  • egyedi méretben rendelhetők

 

A műanyag ablak vagy ajtó nem igényel különleges ápolást, nedves ronggyal egyszerűen és könnyen tisztítható, felülete rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben is.

Termékpalettánk kialakításakor gondot fordítottunk rá, hogy Ügyfeleink számára a legkedvezőbb árfekvéstől a prémium kategóriáig az összes lehetőséget felkínálhassuk a műanyag ablak és ajtó választás terén.

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően a legbonyolultabb, legösszetettebb műanyag nyílászáró megrendelések esetén is szakszerűen, precízen legyártott termékeket készítünk. A műanyag ablak készülhet fix, nyíló, bukó és bukó-nyíló kivitelben, egy- vagy többszárnyú változatban, a bejárati ajtó pedig több pontos záródással, kiemelés-gátló pántokkal és sarokmerevítésekkel, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben.
Minden általunk forgalmazott műanyag nyílászáró kérhető többféle faerezet mintázattal vagy a RAL skála tetszőleges színeiben, így az ablak és ajtó harmonikusan illeszthető a lakás stílusához, színeihez.

A műanyag nyílászáró adalékanyagai

AblakBazár

Hőszigetelt műanyag nyílászáróink profilrendszerei extrudálással készülnek.

A gyártás során többféle adalékanyagot kevernek a műanyaghoz – öregedés-gátló, vetemedés-gátló, UV stabilizátor, stb. -, amiknek köszönhetően a műanyag nyílászáró hosszú évtizedekig ellenáll a külső és belső környezeti hatásoknak, miközben megőrzi alakját.

Műanyag ablak, erkélyajtó a legjobb profilokból

AblakBazár

A REHAU műanyag nyílászáró profilrendszerekkel Ön az 50 éves gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés valamennyi előnyét élvezheti. A Deceuninck (Inoutic) és GEALAN műanyag nyílászárókkal minőségi, ugyanakkor gazdaságos és környezettudatos megoldásokból válogathat.

Nyílászáró vasalat-rendszerek

AblakBazár

A vasalat feladata a műanyag nyílászáró problémamentes működtetését biztosítani. A vasalat a műanyag ablak vagy ajtó lelke: hiába kiváló a profilrendszer és az üvegezés, ha a vasalat rendszer gyengébb minőségű, akkor hosszútávon rengeteg bosszúságot okozhat. Cégünk a legelismertebb Roto és Maco vasalat-rendszereit alkalmazza a műanyag ablak és erkélyajtó gyártáshoz.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!