Kereskedőknek

AblakBazár

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését REHAU nyílászárók értékesítésére. Tapasztalataink szerint a prémium kategóriás nyílászárók térhódítása jellemző napjainkban, ezért folyamatosan bővítjük kereskedelmi hálózatunkat az egész ország területén.

Amennyiben megbízható REHAU disztribútort keres, akkor cége számára ideális választás az Ablak Bazár Kft. A REHAU név egyet jelent a minőség és megbízhatóság fogalmával a műanyag nyílászáró piacon. A végfelhasználók a német profilrendszer révén fél évszázados kutatás és fejlesztés előnyeit élvezhetik, és biztosak benne, hogy a pénzükért a lehető legjobb műanyag nyílászárót kapják.

Cégünk kizárólagos importőre az EUROCOLOR vállalatnak, mely Lengyelország egyik legszínvonalasabb nyílászáró gyártója. A gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagok és eszközök, REHAU profilrendszerek és Roto vasalatrendszerek kerülnek felhasználásra. Vállalatunk és gyártó partnerünk egyaránt elkötelezett híve a megrendelések gyors és kifogástalan teljesítésének, ezért kiváló szakembergárdával, ügyfélközpontú szemlélettel szállítjuk Önnek ajtó ablak rendeléseit.

Az Ablak Bazár Kft nagykereskedelmi divizójának munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak a gyors rendelés-visszaigazolási folyamat, rendkívül rövid határidejű és megbízható kiszállítások, gondtalan kiegészítő-ellátás folyamatos biztosítására.

Mindezeket az előnyöket verhetetlen nagykereskedelmi árakkal párosítva élvezheti!

Még nem partnerünk? Nyílászáró- vagy építőanyag kereskedő, netán projektek kivitelezésével foglalkozik?

Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!