Belső tokos redőnyök

AblakBazár

Cégünk redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A redőnyök felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk. Belső tokos műanyag, alumínium redőny és árnyékolástechnika a szakértőtől! Műanyag és aluminium redőny az összes létező kivitelben az Ablak Bazárnál!

Belső tokos műanyag/alumínium redőny:

A belső tokos redőnyök jellemzője, hogy a nyílászáró tetejére rögzítve kapnak helyet, általában az ablakokkal-ajtókkal egy időben kerülnek beépítésre. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. A redőnydoboz külső síkja megegyezik az ablak síkjával, a toknak az épület beltere felé van kiterjedése. A belső tokos redőnyök szerelése belülről történik. A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.

A belső tokos redőny szerkezete

  • kamrás szerkezetű műanyag tok, hungarocell hőszigeteléssel, igény esetén vakolóéllel
  • a tokban csapágyazott tengely helyezkedik el
  • kombinált redőny esetén integrált mobil szúnyoghálót tartalmaz
  • lefutó gumírozott vagy fésűs, ami zajcsillapító hatású
  • műanyag kivitel esetén a lamellák UV stabil, cellás szerkezetű műanyag lécek
  • alu kivitel esetén kamrás szerkezetű, poliuretán habtöltésű, alumínium léceket alkalmazunk
  • működtetése alapkivitelben kézi: zsinóros vagy gurtnis
  • rendelhető motoros működtetéssel, programozható, távirányítóval vezérelt kivitelben

A belső tokos redőnyök működtetésük lehet gurtnis vagy motoros mozgatású, kiegészülhetnek integrált szúnyogháló rendszerekkel. Ideális megoldás régi típusú, ú.n. kapcsolt gerébtokos ablakok cseréjekor, mert a legnagyobb üvegfelület megtartásával, a régi redőnydoboz helyének kihasználásával építhetjük be új, redőnnyel szerelt nyílászáróinkat.

Gyakori kérés a redőnyrendszerek automatizálása, főleg nagyobb felületek esetén, ahol a redőny súlya miatt a manuális működtetéssel nehézkes lenne. Az egyszerű fali kapcsolótól a távirányítóval vezérelhető, helyiségenként vagy külön-külön mozgatható, magas fokon automatizált rendszerekig bármilyen megoldás kivitelezését meg tudjuk oldani!