Ajtó-ablak beépítés

AblakBazár

Házunk építése során, amikor a falak már állnak, előtérbe kerül az ajtó-ablak beépítés. Erre azonban idejekorán érdemes felkészülni, akár a tervezési fázisban. Cégünk maximális körültekintéssel végzi a helyszíni felméréseket, ami a nyílászáró gyártás alapját képezi.A szerződés megkötése után ablakai és ajtói azonnal gyártásra kerülnek, hogy a vállalási határidőn belül szállíthassuk a nyílászárókat.

A tervezett szállítás előtt pár nappal telefonon egyeztetünk a pontos szerelési időpontról. Professzionális szerelőcsapatunk általában a reggeli órákban érkezik a helyszínre, majd az áru átadás-átvételét követően azonnal megkezdik a nyílászárók beépítését. A munkálatok során korszerű szerszámokat, minőségi segédanyagokat használnak fel, ugyanis legalább olyan fontos a hibátlan beépítés, mint a jól megválasztott nyílászáró-rendszer!

Az ablak beépítés fázisai

Az ajtók és az ablakok beépítésének folyamata során szakembereink először a tokokat előfúrják, majd ékeléssel beállítják a tokok függőleges-vízszintes helyzetét a falnyílásban.

A nyílászárókat ezt követően tokon áthaladó erős csavarokkal a falhoz rögzítik, majd a szerelési hézagokat PUR habbal zárják le.

A szárnyak felakasztása és finombeállítása a folyamat utolsó fázisa. Az ablakok beépítése után következhet a hézagtakarás szegőléccel, vagy a redőnyök, párkányok felszerelése. A beépítésnél nem jelent problémát semmilyen faltípus: tégla-, Ytong-, vagy akár betonfalba, könnyűszerkezetes épületbe, vagy akár vasszerkezetbe is be tudjuk szerelni nyílászáróinkat.

Ablakcsere, ajtócsere professzionális kivitelben, garanciával! Bízza szakemberre az ajtó és az ablak beépítését, hogy nyílászárói generációkon át működjenek!

A lakótérbővítés közkedvelt módja a télikert építés, melyet cégünk kifogástalan minőségben, egyedi tervezést és kivitelezést követően, műanyag, fa vagy alumínium profilrendszerekből valósít meg.

Az ajtók, ablakok beépítése, rendkívül összetett feladat, amit valóban csak gyakorlott nyílászáró-szerelők képesek hibátlan minőségben elvégezni. Az Ablak Bazár Kft szekértő szerelőgárdája egyetlen nap alatt képes egy teljes családi ház nyílászáróit beépíteni. Bízza ránk az ajtók és ablakok installációját!

A megfelelő beállításokért, az akadálymentes nyitásért-zárásért egy év beépítési garanciát vállalunk!

Ha kíváncsi a beépítés munkadíjára, kérjen online árajánlatot! Csak kitölti a nyílászárók méretét, és a beépítés módját (új beépítés vagy csere), majd az adatok megadása után megküldjük azonnal ajánlatunkat éjjel-nappal!

Ha kérdése van a beépítéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy látogasson el bemutató termünkbe, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

RAL szabvány szerinti beépítés

A RAL szabvány szerinti beépítés ugyanazokat a metódusokat foglalja magába, mint a normál beépítés, de a szigorú német szabvány szerint az épület páraháztartását is elősegíti, valamint tökéletes légtömörséget biztosít. Ez úgy érhető el, hogy a PUR habbal kitöltött szerelési hézag kívül-belül megóvásra kerül párazáró és páraáteresztő szalagozással, vagy pedig folyékony membránnal.

Így a pára minden esetben az épületből kifelé távozik, nem fordulhat elő a megnövekedett páratartalom miatti párásodás, esetleg penészedés a beltérben. A RAL szabvány szerinti beépítés +5 C alatt nem végezhető. A RAL beépítést minőségi Souldal, Illbruck és Würth segédanyagokkal végezzük. A RAL szalaggal történő körberagasztása az ablaknak kívül-belül hosszadalmas és nagy precizitást igénylő folyamat, ugyanis a sarkoknál is különleges “visszahajtással” kell gondoskodni a folytonosságról.

Egy RAL beépítéssel beépített ablak elhelyezése kürülbelül ötször annyi időt vesz igénybe, mint a normal beépítés. A Soudal folyékony membránnal való kivitelezés esetén az ablak normál beépítése után történik a segédanyag felhordása, így az erre szánt munkaóra “csak” kb háromszorosa a normál beépítés idejének. Új építésű ingatlanoknál napjainkban egyre több tervező írja elő ezt a fajta beépítési módot.