Redőny, árnyékolástechnika

AblakBazár

Cégünk redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A redőnyök felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk.

A redőny az ablak egyik legnépszerűbb kiegészítője, megvédi a nyílászárót a külső környezeti tényezőktől, gondoskodik a helyiségek árnyékolásáról, valamint megvéd a külső bámészkodók elől. Kiváló hőszigetelő és még betörésvédelmi szempontból is előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Redőny és árnyékolástechnika szakértőktől! Minden típusú redőny és rovarháló, külső és belső árnyékolók széles választéka beszereléssel együtt az Ablak Bazártól!

A redőnyöket leggyakrabban a tokszerkezet és az alapanyag szerint kategorizáljuk. Ezt figyelembe véve a következő főbb típusokat különböztetjük meg:

Külső tokos redőnyök (műanyag / alumínium)

Felszerelésük történet a nyílászárókkal egy időben, vagy akár utólagosan, meglévő ablakok-ajtók elé is beépíthetők. Működtetésük lehet gurtnis vagy motoros mozgatású, kiegészülhetnek integrált szúnyogháló rendszerekkel.

Több információ külső tokos redőnyeinkről.

Belső (ráépíthető) tokos redőnyök (műanyag / alumínium)

Felszerelésük a nyílászárókkal egy időben, vagy korábban történik. Új építésű ingatlanoknál az áthidalók kialakításánál fel lehet készülni a redőnytokok beépítésére. Régi típusú, ú.n. gerébtokos ablakoknál ez a rendszer a legalkalmasabb az ablak fölött elhelyezkedő redőnydoboz helyének kiváltására.

Több információ belső tokos redőnyeinkről.

A redőny egyéb előnyei

– zajcsökkentő

– gazdag színválasztékban kapható (akár faerezetes mintákban)

– igazítható a nyílászáró színéhez

– kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve

– különböző felépítésű tokrendszerkkel a nyílászáróknak és a falkialakítának leginkább megfelelő kivitelben

– redőnyeink készülhetnek műanyag vagy alumínium kivitelben

– kiegészülhetnek a redőnydobozba épített mobil szúnyoghálóval

Szúnyogháló rendszerek

Szúnyoghálóink készülhetnek fix keretes vagy mobil kivitelben, akár a redőnybe integrált változatban is. Keretük vagy tokrendszerük kérhető széles színválasztékban, a mobil változatok pedig lehetnek függőleges, vízszintes vagy harmonika mozgatásúak.

Több információ szúnyoghálóinkról.

Amennyiben árnyékolástechnikai termékeink elnyerték tetszését és pontosan tudja a vásárolni kívánt redőny vagy szúnyogháló méreteit kérjen azonnali árajánlatot akár külön a termékre, vagy a hozzá tartozó nyílászáróval együtt!