Műanyag ablakok gyártása

AblakBazár

Ablak és ajtógyártás minőségi alapanyagokból, rövid határidővel! Cégünk több ablakgyártó termékeit forgalmazza, ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében! Ezek közé tartoznak a német REHAU és INOUTIC cég műanyag profilrendszerei, valamint a csúcsminőségű európai vasalat gyártók, a ROTO és MACO termékei.

Az Ablak Bazár Kft. a legbonyolultabb megrendelés esetén is szakszerűen legyártott termékeket kínál, a gyártás során alkalmazott technológiáknak köszönhetően.

A Rehau profilból gyártott ablakok központi gyártócsarnoka több mint 10000 m² területet foglal el. A korszerű technológiai láncok havi 80.000 nyílászáró gyártását teszik lehetővé.

A műanyag ablakprofilok méretre szabása, majd a merevítő vas behelyezése, végül az összeheggesztés automatizált gyártó soron, minimális emberi beavatkozás mellett történik. Az üvegek behelyezése a legutolsó fázis, mely nem nélkülözheti az élőmunkát.

Az ablakok-ajtók PVC profiljai extrudálással készülnek. A gyártás folyamán az alapanyaghoz többféle adalékanyagot adnak hozzá, melynek köszönhetően a műanyag nyílászárók évtizedeken keresztül stabilak és színtartóak maradnak, mivel ellenállnak a külső és belső környezeti hatásoknak úgy, hogy közben alakjuk sem változik meg.

A teljes gyártási folyamatot szigorú gyártásellenőrzési rendszer felügyeli, integrált számítógépes szoftver segítségével. A gyártás megfelelő menetére magasan képzett mérnöki-műszaki személyzet ügyel.

Ha meg szeretné tudni professzionális technológiával készített nyílászáróink árait, kérjen azonnali ajánlatot a következő gombra kattintva: