Ajtó-ablak csere

AblakBazár

Az ajtók-ablakok cseréje cégünk leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása.

A szállítási határidő lejárta előtt kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel a nyílászárók pontos szállításáról. A megbeszélt időpontban beépítő csapatunk felvonul a helyszínen, majd az átadás-átvételt követően rögtön meg is kezdik a munkálatokat.

A régi ajtók, ablakok cseréjét szakembereink a lehető legnagyobb óvatossággal és körültekintéssel végzik, hogy a nyílászárók környezete a legkisebb mértékben sérüljön. Először eltávolítják a szárnyakat, osztóbordákat, majd a tokok kiszedése következik.

A szabaddá vált falfelületet portalanítják, ezután kezdetét veszi az új nyílászárók beépítése. A tokokat előfúrják, majd ékeléssel beállítják a tokok függőleges-vízszintes helyzetét a falnyílásban. A nyílászárókat ezt követően tokon áthaladó erős csavarokkal a falhoz rögzítik, majd a szerelési hézagokat PUR habbal zárják le. A szárnyak felakasztása és finombeállítása a beépítés utolsó fázisa. Az ablakok beépítése után következhet a hézagtakarás szegőléccel, vagy a redőnyök, párkányok felszerelése.

Szerelőink az ablakcserét lelkiismeretesen, tartós és esztétikus megoldást létrehozva végzik el. A meglévő ablak- és faltípus sokszor szükségessé teszi az ablakcsere utáni kőműves- vagy gipszkartonos helyreállítást, melynek kivitelezésre cégünk szintén profi szerelő csapattal rendelkezik!

Bízza ránk az ajtók és ablakok installációját! A megfelelő beállításokért, az akadálymentes nyitásért-zárásért egy év beépítési garanciát vállalunk!