Gealan S8000

AblakBazár

Gealan S8000 főbb tulajdonságai

Az S 8000 igazolja a GEALAN következetes piacorientáltságát. Ennek a 74 mm beépítési mélységű ütközési szigetelésnek a megalkotásakor a gazdaságosságot és az anyagoptimalizálást tartottuk elsődlegesen szem előtt – az ablakgyártó problémamentes és gazdaságos termelésének érdekében.

A GEALAN cégcsoport Európa egyik leigsmertebb műanyag ablak- és ajtóprofil gyártója, mely magas minőségű termékeivel és szolgáltatásaival kiemelkedik a piacon. Az S 8000 IQ rendszerük kifejezetten a profil stabilitására fókuszál, melynek köszönhetően még nagyobb szerkezetek készítése sem jelent problémát. Az alap acélmerevítés és a hajlítási szilárdság magas szintje garantálja a profil stabilitását. Az S 8000 IQ 74 mm beépítési mélységű, 6 kamrás profilrendszer két körbefutó tömítéssel rendelkezik, hogy tökéletesen zárjon.

A rendszer széles színválasztékkal érhető el, akár GEALAN-acrylcolor® vagy fautánzatú dekorfóliával is. Az alapkivitelben kétrétegű üvegezés 24 mm vastagsággal és Ug=1,0 W/m2K hőátadási értékkel rendelkezik, de akár háromrétegű üvegezés 44 mm vastagsággal és Ug=0,6 W/m2K hőátadási értékkel is rendelhető. Az S 8000 IQ rendszer kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, a hőátadási érték Uw=0,73 W/m2K egész ablakra vonatkozóan (opciós üvegezéssel), emellett akár 44 dB hangszigetelés is elérhető vele. A GEALAN S 8000 IQ rendszer tehát nemcsak stabil és biztonságos, hanem a kiváló hőszigetelésének köszönhetően energiatakarékos megoldást is nyújt az épületek számára.

Gealan S8000 profil felhasználási területei

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!