Alumínium nyílászárók

AblakBazár

Az Ablak Bazár Kft által forgalmazott alumínium nyílászárók német, belga és magyar alapanyagokból készülnek. A Schüco, Aliplast és Aluprof kerettel és Roto vasalattal készült termékek Magyarországon kerülnek összeszerelésre.

A gyártás rendkívül precíz és igen rövid határidővel történik. A modern technológiának köszönhetően már az alumínium szerkezetek is készülhetnek teljesen hőhídmentes kerettel, akár rejtett vasalattal is. A beépítésre kerülő nyílászáró készülhet kettő vagy három rétegű üvegezéssel, akár biztonsági kivitelben, amivel már teljes mértékben megfelelnek a mai követelményeknek. 

Az alumínium nyílászárók porszórt festéssel készülnek RAL színskála szerint, így többszáz szín elérhető. A festés egy teljesen automata porfestő géppel történik, amivel szép egyenletes fedést biztosítunk.

Alumínium nyílászárók készülhetnek hagyományos nyílászáróként, mint ajtók vagy ablakok, legtöbbször a nagy felületek beépítésére, például függönyfalakhoz vagy társasházi és intézményi portálokhoz alkalmazzuk őket. Az alumínium függönyfal akár az épület oldalfalait vagy a komplett tető szerkezetet is képes kiváltani, melynek következtében a nagyméretű üvegezett felületeken keresztül rengeteg fény jut az ingatlanba.

Társasházak bejárati portáljának a beépítésére azért kiválóan alkalmas az alumínium nyílászáró, mert kimondottan nagy igénybevételre lett kifejlesztve. Az alumínium bejárati ajtók gond nélkül kibírnak több millió nyitás-zárást, azaz sokkal strapabíróbbak PVC társaiknál.

Extra méretű nyílászárók, toló és harmonika erkélyajtók gyártása is könnyedén megvalósítható alumíniumból.

Cégünk vállalati és lakossági ügyfeleket is magas színvonalon, rövid gyártási határidővel képes kiszolgálni alumínium nyílászárókkal.

Komplexitásuk miatt az alumínium nyílászárókkal kapcsolatban kérjük keressen minket elérhetőségeinken, vagy küldjön nekünk üzenetet.