Garázskapuk

AblakBazár

Az Ablak Bazár Kft. elkötelezett híve a minőségnek, ezért tettük le voksunkat a Kling garázskapui mellett. Az általunk kínált garázskapuk közül minden kedves megrendelőnk megtalálja a számára ideális megoldást, ráadásul a prémium minőségre és működésre a gyártó akár örök élet garanciát vállal. Kapuink rendkívül rövid átfutási idővel érkeznek, beépítésükről pedig profi szakembergárda gondoskodik.

Nem számít, hogy szekcionált vagy billenő garázskaput szeretnél, nálunk széles választékkal és személyre szabott megoldásokkal találkozhatsz. Színben és méretben is igazodunk igényeidhez. Kling garázskapuk, örök élet garanciával, csak az Ablak Bazártól – minőség és megbízhatóság minden szinten!

Szekcionált garázskapuk

A garázskapuink a modern technológia és a hőszigetelési hatékonyság csúcsát képviselik. A szekcionált garázskapuk hőhídmentes panelekkel készülnek, hogy megőrizzék a garázs hőmérsékletét és minimalizálják az energiaveszteséget. Emellett 11 sztenderd és 15 magassági méret közül választhatsz, és egyéni méretű gyártást is kínálunk, így biztosan találunk a számodra megfelelő megoldást.

A 42 mm-es panelvastagság biztosítja a kiváló hőszigetelést (hőátbocsátási érték: K=0,4W/m2K), és a belső és külső acéllemez borítás pedig hosszú élettartamot garantál. Továbbá a garázskapuink különleges biztonsági funkciókkal vannak ellátva: ujjbecsípődés elleni védelemmel, kisiklás elleni védelemmel és rugótörésvédővel. A teljes körű benyúlás elleni védelem pedig még nagyobb biztonságot nyújt.

A horganyzott vagy natúr felületű torziós rugókat úgy terveztük, hogy legalább 15 000 nyitást bírjanak. Tehát, ha a minőség, a hőhatékonyság és a biztonság a fontos számodra, a garázskapuink tökéletes választást jelentenek.

Billenő garázskapuink nem csupán esztétikai látványosságot nyújtanak, hanem gyors és könnyű telepítési lehetőséget is kínálnak. A függőleges bordázatú dizájn és hőszigetelés nélküli kialakítás mellett, a kapuk kétponton záródnak, ami extra biztonságot garantál.

A garázskapuk kialakítása során műanyag vezető elemeket és görgőket használunk, amelyek a könnyed és csendes működést teszik lehetővé. A kapuelemek tüzihorganyzottak, melyeket háromrétegű poliuretán festékkel vonunk be. Ez biztosítja a fokozott mechanikai és korrózió elleni védelmet, hosszú élettartamot garantálva kapuidnak.

Garázskapu motorok

Motorválasztékunk sokfélesége lehetővé teszi, hogy minden ügyfelünk a személyes igényeinek megfelelő megoldást találja. Húzóerejükben változó motorjaink C sínes, láncos, vagy bordásszíjas kivitelben érhetőek el, és választható a fix vagy ugrókódos távvezérlés közül. Biztonsági fotocella, villogó lámpa és más hasznos kiegészítők is integrálhatók, ha tovább szeretnéd növelni garázskapud használatának kényelmét és biztonságát.