Műanyag ajtók gyártása

AblakBazár

Ajtó és ablakgyártás minőségi alapanyagokból, rövid határidővel! Cégünk több ajtógyártó termékeit forgalmazza, ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében! A bejárati ajtók gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német REHAU és KBE cég műanyag profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.

Bejárati ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség. Bejárati ajtó paneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

Az Ablak Bazár Kft. a legbonyolultabb megrendelés esetén is szakszerűen legyártott termékeket kínál, a gyártás során alkalmazott technológiáknak köszönhetően. A bejárati ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Készülhet hozzá fix oldal- vagy felülvilágító.

A Rehau profilból gyártott ajtók központi gyártócsarnoka több mint 10000 m² területet foglal el. A korszerű technológiai láncok havi 80.000 egység gyártását teszik lehetővé.

A gyártási folyamat során először a műanyag profilok méretre szabása, és a merevítővas behelyezése történik. Ezután az ablakok-ajtók sarkait heggesztik össze, CNC vezérelt 4 fejes gépsorokon, azaz a szerkezetek mind a négy sarkát 1 munkafázisban.

 

A tokok és szárnyak összeheggesztése után a sorják eltávolítása, majd a működtető vasalat elhelyezése következik, mely szintén automatizált gyártó soron, minimális emberi beavatkozás mellett történik.

Az ajtópanel/üveg behelyezése a legutolsó fázis, mely nem nélkülözheti az élőmunkát. A méretre vágott ajtópanelt a helyére illesztik, majd ékeléssel a kívánt pozícióba igazítják, végül pedig az üvegszorító lécekkel rögzítik.

A teljes gyártási folyamatot szigorú gyártásellenőrzési rendszer felügyeli, integrált számítógépes szoftver segítségével. A gyártás megfelelő menetére magasan képzett mérnöki-műszaki személyzet ügyel.