Kiegészítők

AblakBazár

Ablakok vásárlásakor vagy az elöregedett nyílászáróink cserélésekor szem előtt kell tartanunk a párkányok illetve belső könyöklők kiválasztását is. A párkányoknak az új nyílászáró szerkezetek alapanyagával, színével, valamint a falak és a homlokzat színvilágával is harmonizálnia kell. Az Ablak Bazár Kft által kínált párkányok, könyöklők választási lehetőségei rendkívül tágasak mind méretben, mind pedig alapanyagban. Ajtó és ablak kiegészítők széles választékban: Aereco résszellőzők, műanyag és alumínium párkányok többféle színben és méretben az Ablak Bazártól!

 

Ezen párkányok kiváló színtartással és stabilitással rendelkeznek, UV stabil PVC-ből készülnek.
Alkalmazási terület: kül-, és beltérre egyaránt beépíthető. Szerkezeti minőségéből adódóan hosszú távon is ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Alapanyag: extrudált üregkamrás műanyag, anyagában színezett, UV-stabil, kerekített vonalvezetés

Szín: A párkányok alapszíne fehér, de számos faerezetes fóliával is rendelhető.

Ezen párkányok tetszőleges RAL színben és többféle beépítési mélységben rendelhetők, élettartamuk szinte örök élet!
Alkalmazási területe: főleg kültérre alkalmazzuk, ellenáll az időjárás viszontagságainak

Alapanyag: alumínium lemez, külső oldal színterezett/porszórt festéssel, belső oldal lakkozva.

A takarólécek felhasználása elsősorban panel lakások nyílászáró cseréjénél elengedhetetlen kelléke az ablakcserének. Szükség lehet még erre a hasznos kiegészítőre régi fatokba történő beépítésnél, vagy vakolt falnyílásba történő beépítésnél. Hézagtakarásra, azaz a szigeteléshez használt PUR-hab, illetve a falsérülések eltakarásához használható.

Alapanyag: UV-stabil fehér PVC, RAL, illetve renolit színben.

A magas belső páratartalom egyrészt rossz belső levegőminőséget okoz, másrészt a hideg felületeken páralecsapódást eredményez. Ilyen pl.: a nyílászárók belső felülete, illetve a rosszul hőszigetelt falsarkok is. A páralecsapódás további következménye a penészesedés és a gombásodás.
A fenti problémán a higroszabályozású AERECO szellőzési rendszer alkalmazásával segíthet, amely a nyílászáróba szerelve páratartalom függvényében automatikus szellőztetést tesz lehetővé.