Műanyag nyílászárók

AblakBazár

A megfelelő nyílászárók manapság kiemelt fontosággal bírnak, csapatunk ezért műanyag nyílászáró termékek tekintetében a csúcsminőségű német REHAUDeceuninck (Inoutic), és GEALAN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz.

Műanyag nyílászáró árak – Kérjen személyreszabott árajánlatot!

Vállaljuk REHAU, Deceuninck (Inoutic) és GEALAN műanyag ablak és ajtó (bejárati-, beltéri- és erkélyajtó) készítését egyedi méretben, igény szerint szakszerű beépítéssel, az elavult műanyag nyílászárók cseréjével.

Ismerje meg műanyag nyílászáró rendszereinket! 

Műanyag ablak és ajtó kiváló minőségben, és a legjobb árakon!

Az Ablak Bazár által forgalmazott műanyag ablakok és ajtók funkcionalitásukat és minőségüket illetően minden tekintetben megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak. Műanyag nyílászáró termékeink:

  • magas minőségű alapanyagokból készülnek
  • hosszú élettartamúak
  • esztétikus megjelenésűek
  • egyedi méretben rendelhetők

A műanyag ablak vagy ajtó nem igényel különleges ápolást, nedves ronggyal egyszerűen és könnyen tisztítható, felülete rendkívül ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben is.

Termékpalettánk kialakításakor gondot fordítottunk rá, hogy Ügyfeleink számára a legkedvezőbb árfekvéstől a prémium kategóriáig az összes lehetőséget felkínálhassuk a műanyag ablak és ajtó választás terén.

A korszerű gyártási technológiáknak köszönhetően a legbonyolultabb, legösszetettebb műanyag nyílászáró megrendelések esetén is szakszerűen, precízen legyártott termékeket készítünk. A műanyag ablak készülhet fix, nyíló, bukó és bukó-nyíló kivitelben, egy- vagy többszárnyú változatban, a bejárati ajtó pedig több pontos záródással, kiemelés-gátló pántokkal és sarokmerevítésekkel, egyszárnyú vagy kétszárnyú kivitelben.
Minden általunk forgalmazott műanyag nyílászáró kérhető többféle faerezet mintázattal vagy a RAL skála tetszőleges színeiben, így az ablak és ajtó harmonikusan illeszthető a lakás stílusához, színeihez.

A műanyag nyílászáró adalékanyagai

Hőszigetelt műanyag nyílászáróink profilrendszerei extrudálással készülnek. A gyártás során többféle adalékanyagot kevernek a műanyaghoz – öregedés-gátló, vetemedés-gátló, UV stabilizátor, stb. -, amiknek köszönhetően a műanyag nyílászáró hosszú évtizedekig ellenáll a külső és belső környezeti hatásoknak, miközben megőrzi alakját.

Műanyag ablak, erkélyajtó a legjobb profilokból

A REHAU műanyag nyílászáró profilrendszerekkel Ön az 50 éves gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés valamennyi előnyét élvezheti. A Deceuninck (Inoutic) és GEALAN műanyag nyílászárókkal minőségi, ugyanakkor gazdaságos és környezettudatos megoldásokból válogathat.

Nyílászáró vasalat-rendszerek

A vasalat feladata a műanyag nyílászáró problémamentes működtetését biztosítani. A vasalat a műanyag ablak vagy ajtó lelke: hiába kiváló a profilrendszer és az üvegezés, ha a vasalat rendszer gyengébb minőségű, akkor hosszútávon rengeteg bosszúságot okozhat. Cégünk a legelismertebb Roto és Maco vasalat-rendszereit alkalmazza a műanyag ablak és erkélyajtó gyártáshoz.

Kitől vásároljunk műanyag nyílászárót? – gondolatok egy vásárló szemszögéből

Úgy gondolom, mindannyian egyetértünk abban, hogy építkezés, felújítás esetén többször kerülünk döntési helyzetbe, mint egy átlagos időszakban. Ha átlépünk az első szakaszon és már ott tartunk, hogy nyílászárókat kellene beépítenünk vagy cserélnünk, óhatatlanul felmerül a kérdés: Kitől vásároljunk ablakot, ajtót, illetve ki legyen a kivitelező?

Mint gyakorlott építkező, aki túl van a saját házának építési munkálatain, azok minden szépségével és idegességével, bátran ki merem jelenteni az alábbiakat:

1. Ízlés kérdése, hogy műanyag nyílászárókat vagy fa ajtót és fa ablakot vásárolunk, de a legjobban akkor járunk, ha a nyílászárók gyártója és a kivitelező azonos.

Miért?

Mert ez esetben nem történik a másik hibáztatása, ha nem minden a tervek szerint alakul. Ez esetben a választott cég a legyártott nyílászáró minőségére és az ajtók, ablakok beépítésének kivitelezési munkáira egyaránt garanciát ad, a saját tevékenységéért felelősséget vállal.

Műanyag vagy fa nyílászáró vásárlása, beépítése esetén egyaránt rendkívül fontos, hogy olyan gyártó-kivitelezőt keressünk, aki garanciát vállal a munkájára. A garancia jelenti egyrészt a nyílászáró gyártására vállalt gyártói garanciát, illetve a nyílászárók beépítésére vonatkozó garanciát egyaránt. Figyeljünk rá, hogy korrekt, összehasonlítható nyílászáró árajánlatokat kérjünk és kapjunk, mely a döntés alapjául szolgál. A nyílászáró gyártója-kivitelezője legyen számunkra elérhető, olyan telefonszámot, e-mail címet kérjünk tőle, amelyen valóban feltehetjük a nyílászárók áraival, méreteivel, kivitelezési lehetőségekkel kapcsolatos kérdéseinket. Fontos támpont lehet számunkra a kérdéseinkre adott válaszok korrektsége, a válasz megérkezésének gyorsasága.

Nyílászárók esetében egy-egy árajánlat több összetevőből áll. Attól függően, hogy mit szeretnénk, részei lehetnek a nyílászáró mellett a könyöklők-ablakpárkányok, redőnyök, egyéb árnyékolástechnikai elemek, rovarhálók, szellőztetők, de a beépítés munkadíja és a szállítás is.

A nyílászárók árajánlatainak összehasonlításakor törekedni kell arra, hogy azonos minőségű és termékjellemzőkkel rendelkező ajtókról és ablakokról legyen szó, különben az egyes nyílászárók tulajdonságainak eltérő volta miatt nem tudjuk melyik a legjobb ár.

Figyeljünk arra, hogy műanyag nyílászáró vásárlásakor óvakodjunk a gyenge minőségű ablak, ajtó megrendelésétől, mert ezek hosszú távon többletköltséget okozhatnak és nem biztonságosak.

Nagyon fontos, hogy a kiválasztott gyártó, kivitelező vállalja, hogy a műanyag nyílászáróink gyártása, kivitelezése kapcsán minden szóban megbeszélt kitétel kerüljön bele az elfogadott ajánlatba, így a későbbi viták is elkerülhetőek.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!

Melyik évszakban a legjobb nyílászárót cserélni?

A műanyag nyílászárók cseréjének szempontjából bármely évszak teljes mértékben megfelelő. Nem kell attól tartani, hogy az ablak rögzítéséhez használt PUR hab a hideg miatt nem a megfelelő módon rögzíti a nyílászárót, hiszen napjainkban már létezik a téli hőmérsékletet is jól tűrő hab. Attól sem kell félni, hogy a műanyag ablakok cseréjénél túl sok hő távozik, hiszen egy jó szakember a téli szellőztetésre javasolt idő alatt képes azt kivitelezni. Tehát nem kell tartani a téli ablakcserétől, ha csak ekkor van rá módunk, sőt a nyílászáró cseréjével már az adott fűtési szezonban megtakarítást eszközölhetünk.