Rehau Euro 70

AblakBazár
Rehau Euro 70

Rehau Euro 70 főbb tulajdonságai

A REHAU Euro 70 ötkamrás profilrendszer sokszínű és gazdaságos megoldást kínál bármilyen egyedi méretű műanyag nyílászáró készítéséhez.

A Rehau Euro 70 5-légkamrás profilrendszerei rendkívül sima felületű, és nemes kölcsönhatást biztosít, amelyen túl egyszerűen tisztítható és egyben kezelhető is. Az okosabb vízelvezetés és tisztítás érdekében a falckialakítás ferdén lett pozícionálva a tokba, és a nagyobb beépítési mélységű merevítés miatt erősebb statikai tulajdonságokkal rendelkezik. A kisebb raktározási szükséglet, és a könnyebb gyártás okán pedig egyező a merevítés a szárnyakban és a keretben is, illetve a logikusabb gyártási folyamatok érdekében választhatóak a hegesztő tömítések is. A színes profiloknál a tömítés színe világos szürke, fehér és fekete. Fontos előny az is, hogy a Rehau termékek minden esetben környezetbarátak és újrahasznosíthatóak.

A Rehau termékek design szempontjából sokszínű és sokformájú megoldást biztosítanak, így beszélhetünk ferde eltolt síkú, lekerekített, kerek és háromszögű szárnyról. Színek tekintetében pedig minden elképzelés megvalósítható a kreatív dekor fóliáknak és lakkozásnak köszönhetően, illetve a színes profilokhoz kontrasztos fekete tömítés tartozik, míg a fehérekhez szolid szürke.

A Rehau 70 rendszer tartozékai között szerepel a párakicsapódást és a penészképződést gátló sarokmegoldás, amely 90°, 135° és a 90°-től 180°-ig alakítható.

A REHAU Euro 70 profil felhasználási területei

A REHAU Euro 70 profil előnyei

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!