Műanyag ajtó – a ház dísze!

AblakBazár

A műanyag bejárati ajtó kiválasztásánál a legfőbb szempont a betörésbiztonság és az esztétikus megjelenés, valamint a hosszú távú, problémamentes működtetés. Az általunk kínált bejárati ajtó maximálisan megfelel e követelményeknek, mert minőségi alapanyagok felhasználásával kerül gyártásba.

Műanyag bejárati ajtó egyedi méretben, az Ön igényei szerint:

Műnyag ajtó alapanyagok

A bejárati ajtó gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német REHAU és KBE cég műanyag nyílászáró profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.

Bejárati ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség.

Műanyag bejárati ajtó minták

Bejárati ajtó – a ház dísze

 A bejárati ajtó az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtó külső megjelenése, esztétikuma.

Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejárati ajtó készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. Az ajtópanelek mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

A bejárati ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a jobb oldali részben látható elérhetőségeinken!

Profilrendszerét a csúcsminőségű német márkák, a KBE, Gealan és REHAU műanyag nyílászáró profilok alkotják.

A vasalat és az üvegezés minden esetben a Megrendelő igényei szerint kerül kiválasztásra, de a kiváló hőszigetelésű, argon gáz töltésű, résszellőztetéssel ellátott üvegezést és a hibás működtetés-gátlóval szerelt vasalat rendszert már alapkivitelben biztosítjuk!

 

A nyitás módja szerinti csoportosítás itt is érvényes, ennek alapján beszélhetünk:

  • nyíló,
  • bukó-nyíló,
  • kétszárnyú váltószárnyas,
  • toló-bukó,
  • emelő-toló,
  • harmonika

típusú erkélyajtókról. A működési elv megegyezik a műanyag ablakokéval, vagyis az erkélyajtók általában belső kilinccsel és tok-küszöbbel készülnek.

Egy adott méretű falnyílásba sokféle kombináció kialakítható. Az erkélyajtó kiegészülhet üvegfalakkal, fix oldalvilágítókkal. A helytakarékos megoldások iránt érdeklődők számára különféle toló-rendszereinket ajánljuk, amelyek közt mindenki megtalálja a számára ideális megoldást!

 

Műanyag nyílászáróink fehér alapszínben készülnek, de minden műanyag ablak és erkélyajtó választható faerezet mintás vagy a RAL skála szerint egyedi színű, festett kivitelben.

A faerezetes fólia a gyárban, a műanyag profil extrudálásakor kerül rá a termékre, így a műanyag ablak időtállósága és kiváló színtartása garantált. Festés esetén porszórt technológiával, speciális, műanyag bázisú festékkel vonják be az alapanyagot, ami a műanyag legfelső rétegével összediffundál, így ennél az eljárásnál is hosszú élettartamú, esztétikus termékek készíthetők.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot, illetve érdeklődjön műanyag ablak akciónkról, hogy a legolcsóbb áron tudjon azokhoz hozzájutni!

Pár kérdés a műanyag ajtó és műanyag ablak árak kapcsán

A műanyag ablak árlista tartalmazza a műanyag erkélyajtók árait is.

Az ajtó és ablak árak nettó árak, a 27% Áfa nélkül értendők.

Nem, az árlistában szereplő árak csak a nyílászárók listaárát és akciós vételárát mutatják, ebben nincs benne az AblakBazár által biztosított kedvezményes beépítési díj.

Nem, a műanyag ablak árlista akciós árai telephelyi átvétel esetén érvényesek.

A helyszíni felmérés díja I.-IV. kerületben 3000 Ft, V.-XXIII.-kerületben 5000 Ft. Az összeget megrendelés esetén jóváírjuk!