Szúnyoghálók

AblakBazár

Cégünk redőnyök,  árnyékolástechnikai termékek valamint szúnyoghálók széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A szúnyoghálók felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk. Szúnyogháló az összes kivitelben. Mobil és fix keretes rovarháló, pliszé szúnyogháló vízszintes és függőleges működtetéssel 1 év garanciával az Ablak Bazártól!

Fix keretes szúnyogháló

A fix szúnyogháló a legegyszerűbb kivitel, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen. Akár műanyag, akár alumínium profilból készül, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A műanyag keretek is számos színben rendelhetők, míg alu kerettel a szúnyogháló tetszőleges RAL színre szinterezhető! Rögzítése a falcba szerelhető változatok esetén rögzítőfüllel, míg az univerzális, széles profilból készült rovarhálók esetén csavarozással történik.

Mobil szúnyogháló

A mobil rovarhálórendszerek, az önálló alumínium tokszerkezetnek és lefutónak köszönhetően kényelmes működtetést és maximális biztonságot nyújt a rovarok ellen. A termék üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A rendszer az épület minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A rovarháló kérhető függőleges vagy vízszintes működtetéssel. A mobil szúnyogháló rendelhető külső- vagy belső tokos redőnyrendszerbe integráltan is!

Zsanéros szúnyogháló ajtó

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

A szúnyogháló kerete számos faerezetes mintában rendelhetővagy tetszőleges RAL színre szinterezhető!

Leggyakrabban erkélyajtók, bejárati ajtók elé kerül felszerelésre.

Pliszé szúnyogháló

Ez a szúnyogháló mozgatás mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A háló harmonika formájúra van perforálva, így a rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélesség egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség duplázható.

A szúnyogháló bárhol megállítható, elengedéskor nem fog hirtelen mozdulattal a tokba csapódni! A háló zárólécébe kefe kerül, így a szennyeződések nem állhatják útját a zökkenőmentes működtetésnek Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is egyszerűen használhatják.