Deceuninck Elegant

AblakBazár

Deceuninck Elegant főbb tulajdonságai

Prémium minőség megfizethető áron! A 6 légkamrás Elegant műanyag ablak ideális választás az Ön számára, ha új építésű, hőszigetelt házába keres nyílászárót, és kiemelten fontos, hogy új műanyag ablaka még a legszigorúbb biztonsági és hőszigetelési elvárásoknak is megfeleljen. Újrahasznosított Eco Power Core alaptestnek köszönhetően az alumínium ablakok környezetbarát alternatívája. A funkcionalitáson túl a design sem elhanyagolható szempont: derékszögben elhelyezett üveglécek, minimalista kialakítás, nagy stabilitású ablakok, eddig soha nem látott panoráma, és ami a legfontosabb, kiemelkedő hőszigetelés.

Az Elegant ablakrendszerek új generációs ökomaterialista, az újrahasznosított EcoPowerCore technológiával gyártott magjának köszönhetően alternatívát kínálnak az alumínium ablakprofilok világában, a hőszigetelés csúcsértékeit hozva és a környezettudatosságot szem előtt tartva. Az Elegant termékek páratlan formavilágát és kimagasló Uf = 0,93 W/m2K hőátbocsátási értékét a 76 mm-es beépítési mélységgel párosítva, bármelyik új építésű vagy felújítandó épületnek kiváló választás.

Az Elegant ablakprofil, amely büszkén viseli a RedDot és a Német Dizájn Díjakat, a minimalizmus és elegancia művészetét ünnepli. Az egyedi, síkban futó, vékony profiljával, az átgondoltan megtervezett, sima átfedésekkel, modern szögletes üvegezőléceivel, valamint választható alumínium borításával és dekorációs elemekkel egy kifinomult és összhangban lévő rendszert alkot. Az új generációs fejlesztésnek köszönhetően, megjelenésében az alumínium ablakok színvonalát idézi, így kiváló alternatívája lehet azoknak.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!