Nyíló ablak, érkélyajtó

AblakBazár

A nyíló ablak és erkélyajtó jellemzője, hogy a szárny csak nyílik; nem bukik. Nyitásiránya szabadon választható a helyi adottságok ismeretében (jobbos vagy balos).

A nyíló ablakoknak, erkélyajtóknak csak a függőleges oldalakon vannak záródási pontja, így használatát nem javasoljuk. Minimális árkülönbség mutatkozik a bukó-nyíló nyitásmóddal szemben, míg annak körbe a szárny minden oldalán vannak záródási pontjai, ezáltal lényegesen stabilabb. Nyíló ablak, Bukó-Nyíló ablak, egy vagy többszárnyú ablak és erkélyajtó – Az Ablak Bazárnál mindezek kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Nyíló ablakot kizárólag akkor ajánlunk, ha a szárny annyira keskeny, hogy nem fér el benne a bukó-nyíló vasalat (kb 40 cm-es szélességnél). Az összes többi esetben a bukó-nyíló változat alkalmazása a célravezetőbb. 

Nyíló ablakainkat csúcsminőségű REHAU és KBE alapanyagokból készítjük, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. Az ablakok egyedi méretben és tetszőleges faerezet-mintázatú vagy RAL színben tudjuk szállítani!

Ha kérdéseire nem találta meg a választ, vagy többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjen azonnal segítséget Elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!