Bukó-Nyíló ablak, erkélyajtó

AblakBazár

A bukó-nyíló nyitásmód a legközkedveltebb az ablakok és erkélyajtók esetében. A szárny rendelkezik mind a bukó, mind a nyíló funkcióval. Nyitásiránya szabadon választható a helyi adottságok ismeretében (jobbos vagy balos).  A szárny minden oldalán záródási pontok helyezkednek el, így sokkal stabilabb záródást biztosít a csak bukó, illetve csak nyíló változatokhoz képest. Bukó-Nyíló ablak, erkélyajtó és minden ami nyílászáró, bejárati ajtó, beltéri ajtó – Az Ablak Bazárnál mindezek kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Legfontosabb jellemzői:

– A vasalat hibás működtetés gátló funkcióval van ellátva, ez biztosítja, hogy nyitott állapotban ne lehessen bukó funkcióra állítani az ablakot, illetve bukó állásban ne lehessen kinyitni.
– A résszellőző funkció (45 fokos kilincsállásnál néhány mm-rel kiengedi az ablakszárny tetejét) lehetővé teszi a rendszeres légcserét, ezzel megakadályozza a páralecsapódást és penészképződést.
– A gombafejes zárelem a betörésvédelmet biztosítja

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!

Erkélyajtók esetében a bukó-nyíló változat az alapkivitel, melynek kilincsállásai megegyeznek az ablakokéval. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a belső kilincses erkélyajtó csak belülről nyitható-zárható a kilincs segítségével.

Ha Ön kívülről is szeretné teljes értékűen használni az ajtót, kérjen átmenő-kilincses kivitelt, melyet cilinderzárral kiegészítve kínálunk.

Bukó-nyíló ablakainkat és erkélyajtóinkat csúcsminőségű REHAU és KBE alapanyagokból készítjük, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. Az ablakok egyedi méretben és tetszőleges faerezet-mintázatú vagy RAL színben tudjuk szállítani!

Ha kérdéseire nem találta meg a választ, vagy többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjen azonnal segítséget Elérhetőségeinken!