Bukó ablak

AblakBazár

A bukó ablak fő jellemzője, hogy a szárny csak buktatható. Beszerelése abban az esetben javasolt, ha például helyhiány miatt nem lehetséges nyíló ablak használata, de az adott helyiségben szükség van az ablak szellőztető funkciójára. Az ilyen nyílászáró szélessége általában nagyobb, mint a magassága. A kilincs felül helyezkedik el, ebből kifolyólag a magasan lévő ablak működtethető rudazatos, bowdenes és elektromos távnyitóval is.

Ahol a szárnyméret lehetővé teszi, érdemes a bukó helyett a bukó-nyíló nyitásmódot választani, ugyanis minimális az árkülönbség a két változat között. Míg a bukó ablak szárnya csak alul és felül van rögzítve, addig a bukó-nyíló ablaknál mind a négy oldalon vannak záródási pontok, így sokkal stabilabb. Bukó ablak, Bukó-Nyíló ablak, egy vagy többszárnyú ablak és erkélyajtó – Az Ablak Bazárnál mindezek kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Főbb előnyei

– tisztítása könnyen megoldható
– az ablak minimális helyet vesz el a beltérből

Kétkilincses bukó ablak:

akkor alkalmazzuk, ha az ablak magassága nagyobb mint a szélessége, a kilincsek az ablak két oldalán helyezkednek el.


Bukó ablakainkat csúcsminőségű REHAU és KBE alapanyagokból készítjük, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. Az ablakok egyedi méretben és tetszőleges faerezet-mintázatú vagy RAL színben tudjuk szállítani!

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag nyílászáróra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!